“Als DIGINT makkelijk was, dan deden we het niet.”
 

Digital Intelligence Group probeert een brug te slaan tussen de technologische behoeftes van overheidspartijen en de snelle technologische ontwikkelingen in het bedrijfsleven. Wij doen dat onder andere door intensief kennis uit te wisselen met technology startups, specialisten, en andere partijen.

Door mee te denken met onze klanten en praktische oplossingen te leveren, streven wij er naar om volwaardige partners te zijn, in plaats van leveranciers.

Onze kernwoorden:

Integriteit

Integriteit is voor ons belangrijk: al onze medewerkers worden gescreend, zonder uitzondering. Onze strikte interne beveiligingsmaatregelen gelden voor iedereen, van hoog tot laag. Integriteit en eerlijkheid komen ook terug in onze afspraken: een man een man, een woord een woord. Als we iets beloven, dan doen we dat ook.

Enthousiasme

Als jong en innovatief  bedrijf combineren wij enthousiasme en durf met het slim gebruik van digitale middelen. Daardoor zijn we in staat om vandaag met oplossingen te komen voor problemen die de meeste partijen pas overmorgen zullen erkennen.

Degelijkheid

Degelijkheid is bij ons geen achterhaald begrip. Onze medewerkers en producten kunnen tegen een stootje, en zijn solide. Dat betekent: duurzame, stabiele producten, en medewerkers die zelf verantwoordelijkheid pakken, en elkaar aanspreken als dat nodig is.

Uitdaging

Waar anderen beren op de weg zien, zien wij potentiële berenvellen. Wij houden van uitdagingen. “Kan niet” proberen wij om te buigen tot “zo kan het wel”. Technisch complexe of zeer innovatieve opdrachten gaan we niet uit de weg, want: “Als DIGINT makkelijk was, dan deden we het niet”.

Onze missie:  organisaties digitaal weerbaar maken.

Wij trachten organisaties digitaal weerbaar te maken door ons te focussen op drie gebieden:

Onderzoek

Een internet onderzoek kan zelfs voor grotere organisaties te groot of te complex worden. Daarom voeren wij voor een select aantal klanten internet onderzoeken uit. Tijdens deze onderzoeken zetten wij onze technische en intelligence kennis in om antwoord te geven op de vragen van onze opdrachtgever.

Producten

Dankzij onze cursisten krijgen wij niet alleen een scherp inzicht in wat er leeft onder onze klanten, wij krijgen ook inzicht in welke behoeftes er zijn. Dit, gecombineerd met onze eigen behoeftes die ontstaan tijdens onze onderzoeken, zorgt er voor dat wij producten kunnen ontwikkelen die niet bedoeld zijn voor de massa, maar wel haarscherp aansluiten bij onze klantbehoeftes.