“Als DIGINT makkelijk was, dan deden we het niet.”

Bij Digital Intelligence houden we wel van een uitdaging. Jij ook?

Digitaal onderzoekswerk zit in ons bloed, en “kan niet” bestaat niet bij de Digital Intelligence Group. Als we ons ergens mee bezig houden, dan doen we het ook meteen goed: bij ons geen zesjescultuur, zelfstandigheid is een plus, teamwork betekent ook elkaar aanspreken, en verantwoordelijkheid nemen voor je acties is voor ons vanzelfsprekend. Dat wil niet zeggen dat wij ons blindstaren op werk, ons motto is al sinds de oprichting van DIGINT: “Work hard, play hard”.

Wij zijn op zoek naar geeks die gek zijn op het vakgebied security en/of internet intelligence, en die paranoïde genoeg zijn om rekening te houden met het onverwachte. Geheimen zijn bij jou veilig, maar je technische kennis deel je graag met je collega’s. Je bent goed op de hoogte van de stand van zaken binnen je vakgebied, maar niet te trots aan te geven dat je iets niet weet. Het is voor jou vanzelfsprekend dat je voortdurend je kennis op peil houdt, sterker nog, zou niet anders willen.

Front-end developer

Voor de verdere ontwikkeling van onze producten zijn we op zoek naar een front-end developer.

Jouw profiel:

Je kunt goed tot zeer goed programmeren in javascript, en je bent op de hoogte van zaken als javascript objecten, jQuery, HTML5,  CSS en Canvas. Ervaring met Git is een pre. Vanwege de aard van de producten waar je aan gaat werken, maakt een screening onderdeel uit van je sollicitatieproces.

Reageren? Stuur een reactie naar vacatures@digint.com .

Backend developer

Aan de achterkant van onze producten zijn we bezig met slimme en complexe functionaliteiten, het bevragen van internetbronnen op diverse manieren, en het correleren in interpreteren van internet data.

Jouw profiel:

Waar anderen problemen zien, denk jij in oplossingen.  Je PHP kennis is goed tot zeer goed, en weet je prima te redden met Python. Je werkt liever onder Linux dan onder windows, maar kan met beide overweg. Ervaring met Git is een pre. Je bent zelfstandig, maar niet te trots om om hulp te vragen als dat nodig is.

Programmeren gaat bij jou automatisch samen met security, en je bent paranoïde genoeg om rekening te houden aanvallen op jouw code. Je code is bovendien zo netjes, dat andere developers er af en toe tranen van in hun ogen krijgen.

Vanwege de aard van de producten waar je aan gaat werken, maakt een screening onderdeel uit van je sollicitatieproces.

Reageren? Stuur een reactie naar vacatures@digint.com .